Α.Ο. Τρίκαλα 2011: Το καμάρι της πόλης!

Τα Τρίκαλα δεν… έτυχαν. Πέτυχαν! Γιατί το μεράκι, η μεθοδική δουλειά και το πείσμα, τελικά φέρνουν αποτελέσματα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα 2011 ιδρύθηκε πριν από 12 χρόνια ύστερα από πρωτοβουλία μιας ομάδας γονέων, που θέλησαν τα κορίτσια της πόλης να ασκούνται στο άθλημα που αγαπούν σε ένα υγιές περιβάλλον. Ήταν η “σπίθα” για να ανάψει η… φωτιά του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πόλη των Τρικάλων!

Γιατί ο Α.Ο. Τρίκαλα 2011 με οργάνωση, συνέπεια, χαμηλό μπάτζετ, πλάνο και τον μακροβιότερο προπονητή σε γυναικεία ομάδα τοπ επιπέδου, τον Γιώργο Λουλέ, έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της χώρας και να “τροφοδοτεί” συνάμα το ελληνικό ποδόσφαιρο γυναικών.

Τα Τρίκαλα δεν… έτυχαν. Πέτυχαν! Γιατί το μεράκι, η μεθοδική δουλειά και το πείσμα, τελικά φέρνουν αποτελέσματα.

Πιο λαμπρή στιγμή του συλλόγου ήταν η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου Κορασίδων από τις ταλαντούχες παίκτριες του, ενώ τη φετινή σεζόν με μόλις δύο ξένες στο ρόστερ και μ.ο. ηλικίας που δεν ξεπερνούσε τα 21 χρόνια, η ομάδα των Τρικάλων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην 5η θέση της κατάταξης.

Στο πλευρό της ομάδας ο Δήμος, αλλά και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης αισθάνεται τη βοήθεια και αυτή είναι που την κρατά “ζωντανή”.

Ο προπονητής

Στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων από τη… day one, δηλαδή από το 2011, βρίσκεται ο Γιώργος Λουλές και έχει πετύχει ένα μικρό “θαύμα” με τα λίγα εφόδια που έχει στα χέρια του.

Το αστέρι

Η 18χρονη Ελευθερία Πλακιά θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία της στη χώρα μας, ωστόσο ήδη έχει ηγετικό ρόλο στα Τρίκαλα. Ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της στο πρωτάθλημα με 7 τέρματα και άτυχη στο φινάλε της σεζόν, καθώς τραυματίστηκε στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Το ταλέντο

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, η νεαρή Κωνσταντίνα Κωστοπούλου θεωρείται ως μια από τις πλέον εξελίξιμες ποδοσφαιρίστριες των Τρικάλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.