Αστέρας Τρίπολης: Λάμψη…αστέρα στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Ο Αστέρας Τρίπολης… σοβαρολογεί και οι ιδιοκτήτες του έχουν πάρει σοβαρά το κομμάτι του γυναικείου ποδοσφαίρου. Γι' αυτούς δεν είναι απλά μια επένδυση, αλλά ένα ακόμα βήμα για την Πελοπόννησο, την Τρίπολη, τον Αστέρα.

Μετρά λίγους μήνες… ζωής και κατάφερε με το “καλημέρα” στο γυναικείο ποδόσφαιρο να δείξει τη “λάμψη” του. Τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης έχουν βαλθεί να πετύχουν σπουδαία πράγματα και μετά την άνοδο στην Α Κατηγορία, στοχεύουν στην κορυφή!

Ούτε λόγια του αέρα είναι, ούτε κούφιες υποσχέσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης… σοβαρολογεί και οι ιδιοκτήτες του έχουν πάρει σοβαρά το κομμάτι του γυναικείου ποδοσφαίρου. Γι’ αυτούς δεν είναι απλά μια επένδυση, αλλά ένα ακόμα βήμα για την Πελοπόννησο, την Τρίπολη, τον Αστέρα.

Η ίδρυση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Αστέρα Τρίπολης έγινε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο και η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα είναι ότι βρίσκεται υπό τη σκέπη της ΠΑΕ. Στο προπονητικό κέντρο του Αστέρα γίνονται οι προπονήσεις, στο “Θ. Κολοκοτρώνης” οι περισσότεροι αγώνες. Ο Αστέρας χρειάστηκε να δώσει αγώνες μπαράζ με τον Φείδωνα Άργους για την άνοδο, πήρε το εισιτήριο και πλέον έχει… σαλπάρει για άλλα λιμάνια με στόχο την.. αμφισβήτηση της πρωτοκαθεδρίας του ΠΑΟΚ και την Ευρώπη!

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Αστέρα Τρίπολης είναι ότι στο παιχνίδι μπαράζ με τον Φείδωνα, περίπου 2.000 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες. Αριθμός που σπάνια αντικρίζουν οι άνθρωποι του Αστέρα σε αγώνες της ανδρικής ομάδας!

Ο προπονητής

Τα ηνία του συλλόγου έχει ο Γρηγόρης Παναγιώταρος, ο οποίος έχει παρελθόν στον Αστέρα Τρίπολης ως τεχνικός σε ομάδες τμημάτων υποδομής του πελοποννησιακού συλλόγου.

Το αστέρι

H 28χρονη Μαρία Χριστοφορίδου ήταν το “βαρύ πυροβολικό” του Αστέρα Τρίπολης. Με σύντομη θητεία σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, καθώς και παρουσίες στις Αβαντίδες Χαλκίδας, η Χριστοφορίδου έδωσε την απαραίτητη εμπειρία στη νεοσύστατη ομάδα της Τρίπολης.

Το ταλέντο

Η 16χρονη Ελένη Παπαγεωργίου θεωρείται μεγάλο ταλέντο και ήταν η πιο δυναμική παρουσία στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης από το “νουβέλ βαγκ”. Στάθηκε άτυχη στο φινάλε της σεζόν, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Φείδωνα Άργους.

photocredits @asterastripolis


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.