Στροφή στη Ρόμα για την ΑΕΚ

Στη φιλική αναμέτρηση με τη Ρόμα στρέφεται η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να ετοιμάζει τους θεωρητικά βασικούς.

Στη φιλική αναμέτρηση με τη Ρόμα στρέφεται η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να ετοιμάζει τους θεωρητικά βασικούς. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν από τα Χάνια του Πηλίου, όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και πλέον ο Έλληνας τεχνικός στρέφει την προσοχή του στο μοντάρισμα της ομάδας του.


Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να ετοιμάζει για το ματς του Σαββάτου με τους Ιταλούς, τους Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πεταυράκης, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Παράλληλα, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περίπου 30 χιλιάδες φίλαθλοι της Ένωσης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας, την εφετινή σεζόν. Επίσης, το όνομα και τα αστέρια της Ρόμα είναι ένας ακόμα λόγια, ώστε να συρρεύσει αρκετός κόσμος στο ΟΑΚΑ στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου.


Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας εμφανίζεται ικανοποιημένη με την έως τώρα διάθεση των καρτών διαρκείας, καθώς ήδη έχουν φύγει 8.000 κάρτες. Οι ιθύνοντες της Ένωσης θεωρούν πως μπορεί να ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ των 12 χιλιάδων καρτών. Η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται, ενώ οι ιθύνοντες της Ένωσης ελπίζουν πως θα αυξηθεί η ζήτησή τους, μετά το φιλικό με τη Ρόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.