Κλείνει τον Ντούνη, πάει για Κατσούρ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Μάρκου Ντούνη στην ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται και για τη συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Μάρκου Ντούνη στην ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται και για τη συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, με τον παίκτη να φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει ήδη συμφωνήσει θετικά στην πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ένωση, παρά το γεγονός πως αυτή θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Ντούνης είχε έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την επέκταση της συνεργασίας του για ακόμα δυο χρόνια, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα το νέο συμβόλαιο δεν έχει κατατεθεί ακόμα στην ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να έρθει σε συμφωνία με όποιον άλλο σύλλογο θέλει. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή, με τον Ντούνη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Κατσουράνης είναι ο επόμενος στόχος της Ένωσης. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας παίκτης δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση, σχετικά με το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ή αν θα επιστρέψει στην ΑΕΚ. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.