Άρσεναλ-Σάντερλαντ 5-1: Με περίπατο στα ημιτελικά! (hls)

Η Άρσεναλ νίκησε με 5-1 την Σάντερλαντ, ομάδα της Λιγκ1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ για πρώτη φορά από το 2017.

Η Άρσεναλ νίκησε με 5-1 την Σάντερλαντ, ομάδα της Λιγκ1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ για πρώτη φορά από το 2017.

Μετά τις Γουέστ Μπρομ, Γουίμπλεντον και Λιντς, η ομάδα του Λονδίνου απέκλεισε και την Σάντερλαντ και απέχει ένα ματς από τον τελικό, περιμένοντας αντίπαλο από το ζευγάρι Μπρέτφορντ-Τσέλσι.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα έφτασε στην επικράτηση και την πρόκριση.

1-0 με γκολ του Eνκέτια στο 17΄, 2-0 με Πέπε στο 27′ και 2-1 με Μπρόουντχεντ στο 31′. 3-1 και 4-1 με χατ-τρικ ο Ενκέτια στο 49′ και το 57′ για να κλείσει το σκορ ο Πατίνο στο 91′.

Η Σάντερλαντ έμεινε με τις εντυπώσεις της καλής προσπάθειας στο ματς, αλλά και στη διοργάνωση αφού για να φτάσει στα προημιτελικά στο Λονδίνο απέκλεισε εκτός έδρας τέσσερις ομάδες, τις Πορτ Βέιλ, Μπλάκπουλ, Γουίγκαν και ΚΠΡ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.