Φένλο: Το «αντίο» στον Γιακουμάκη (vid)

Η Φένλο ευχήθηκε στον Γιώργο Γιακουμάκη πολλά γκολ στα ντέρμπι Old Firm με τη φανέλα της Σέλτικ και θύμισε τα κατορθώματά του με ένα video.

O Έλληνας επιθετικός που ανήκει πλέον στους «Καθολικούς», πέτυχε 26 γκολ με την Φένλο πέρσι στην Eredivisie και ακόμα και αν αυτά δεν ήταν αρκετά για να κρατήσουν την ομάδα τους στην κατηγορία, στο «Ντε Κουλ» εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στον Γιακουμάκη.

«Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie αφήνει τη Φένλο μετά από μία σεζόν κερδίζοντας μία καλή μεταγραφή μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του πέρσι. Στη Φένλο, κατάφερε να σκοράρει πολύ σε προσωπικό επίπεδο σε μία τελικά απογοητευτική περίοδο για το κλαμπ. Με 26 γκολ άφησε πίσω του ‘’μεγάλα’’ ονόματα όπως οι Τάντιτς και Μάλεν από ‘’μεγάλες ομάδες’’, ένα μεγάλο κατόρθωμα που εκτιμήθηκε από τη Σκωτσέζικη ομάδα. Ο Γιακουμάκης καταλήγει σε ένα κορυφαίο κλαμπ και ανυπομονεί να συγκρουστεί με την κοντινότερη αντίπαλο Ρέιντζερς, στα ντέρμπι που είναι γνωστά ως ‘’Old Firm’’. Από πλευράς της Φένλο, σε ευχαριστούμε για όσα έκανες για την ομάδα μας, συγχαρητήρια γι’ αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου, σου ευχόμαστε πολλά και αξέχαστα ‘’Old Firm’’», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Ολλανδοί, που μάλιστα κληρώνουν σε διαγωνισμό για τους φιλάθλους τους τη φανέλα που φορούσε ο Γιακουμάκης στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών του στην ομάδα! 

Δείτε το video της Φένλο με το «ευχαριστώ» στον Γιακουμάκη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.