Τράκτορ: Έκλεισε τις θύρες για τις γυναίκες

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από τότε που η διοίκηση της Τράκορ είχε επιτρέψει στις γυναίκες, να παρακολουθούν αγώνες της ομάδας από τις εξέδρες του γηπέδου της.

Η ομάδα της Ταμπρίζ αποφάσισε να κλείσει και πάλι τις θύρες για τις γυναίκες, καθώς όπως υποστηρίζει υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλειά τους, εκτός του γηπέδου. Η πρώτη και μοναδική φορά, που είχε επιτραπεί στις γυναίκες της ιρανικής πόλης, να παρακολουθήσουν αγώνα της τοπικής ομάδας ήταν στο ματς με τη Ζομπ Αχάν, στις 12 Απριλίου, για το ιρανικό πρωτάθλημα. Το ιρανικό καθεστώς είχε επιτρέψει πρώτη φορά σε γυναίκες να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα, στην αναμέτρηση του Ιράν με την Καμπότζη το 2019. Τότε είχα δει από κοντά την αναμέτρηση περίπου 3,5 χιλιάδες γυναίκες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σύμφωνα με τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν σχετικά με τις γυναίκες και την έλλειψη εγγύησης για την ασφάλεια των σεβαστών κυριών στους δρόμους που περιβάλλουν το στάδιο, οι κυρίες δεν μπορούν να γίνουν δεκτές μέχρι να εξαλειφθούν τα προβλήματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.