Αλ Χιλάλ/Αλ Νασρ – Παρί Σ.Ζ. 4-5: Γκολ και θέαμα στο Ριάντ με Ρονάλντο και Μέσι σκόρερ!

Το πολυδιαφημισμένο φιλικό του Ριάντ ανάμεσα στη μικτή ομάδα των Αλ Χιλάλ/Αλ Νασρ και την Παρί δικαίωσε τις προσδοκίες, με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρουν και τους Παριζιάνους να κερδίζουν με χορταστικό 5-4.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή πέτυχε ένα γκολ για την Παρί, ενώ ο Πορτογάλος τον …νίκησε στην άτυπη μεταξύ τους μονομαχία καθώς σκόραρε δύο φορές. Ωστόσο η ανώτερη Παρί πανηγύρισε τη νίκη παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα από το πρώτο μέρος λόγω αποβολής του Μπερνάτ.

Σε μεγάλα κέφια και ο Κιλιάν Εμπαπέ με γκολ και δημιουργία, ενώ ο Νεϊμάρ νικήθηκε σε πέναλτι από τον τρομερό Σαουδάραβα διεθνή τερματοφύλακα Αλ Οβάις.

Ρονάλντο – Μέσι 2-1 στο πρώτο ημίχρονο!

H Παρί άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μέσι, ο οποίος νίκησε τον Αλ Οβάις μετά από μπαλιά του Νεϊμάρ.

Οι Άραβες όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 34′, όταν ο Νάβας ανέτρεψε τον Ρονάλντο στην περιοχή και ο Πορτογάλος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Οι Παριζιάνοι, έμειναν στο 39′ με δέκα παίκτες λόγω απ’ ευθείας κόκκινης στον Μπερνάτ, για σκληρό μαρκάρισμα στον Αλ Ντοσαρί.

Στο 43′ παρ’ όλα αυτά πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με τον Μαρκίνιος να εκτελεί έπειτα από φάση διαρκείας και σέντρα του Εμπαπέ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν «γεμάτο» μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.

Στο 45+2′ συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ ανατράπηκε στην περιοχή των Αράβων από τον Αλ Μπολεαχί και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του πέναλτι, για να αποκρούσει όμως ο Αλ Οβάις!

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά όταν ο Ρονάλντο έπιασε κεφαλιά στην περιοχή, η μπάλα βρήκε δοκάρι και στην επαναφορά ο Πορτογάλος πρόλαβε τον Σέρχιο Ράμος για να γράψει το 2-2.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Η σειρά του Εμπαπέ

Στους ίδιους ρυθμούς και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Εμπαπέ να συνεχίζει να σπέρνει το χάος στην αραβική άμυνα και να δημιουργεί το 3-2 για την Παρί στο 53′ με σκόρερ τον Σέρχιο Ράμος.

Ο τελευταίος όμως νικήθηκε σε εναέρια μονομαχία από τον Κορεάτη Χιούν Σου Γιάνγκ, που έγραψε το 3-3 στο 56′.

Τρία λεπτά αργότερα, η Παρί κέρδισε δεύτερο πέναλτι για χέρι του Αλ Μπουλαϊχί σε μπαλιά του Μέσι και ο Εμπαπέ που ανέλαβε αυτή τη φορά την εκτέλεση έβαλε μπροστά τους Παριζιάνους.

Στο 61ο λεπτό, η παράσταση του Ρονάλντο έλαβε τέλος καθώς έγινε αλλαγή γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό στο Ριάντ, ενώ ένα λεπτό αργότερα έφυγαν για την Παρί και οι Μέσι Εμπαπέ.

Οι δύο προπονητές έκαναν και άλλες αλλαγές, με αποτέλεσμα το ματς να χάσει τον ρυθμό του, ωστόσο η Παρί πέτυχε άλλο ένα γκολ με τον νεοεισελθόντα Εκιτικέ να τελειώνει αντεπίθεση στο 78ο λεπτό για το 5-3.

Οι γηπεδούχοι πήραν πάντως το τελευταίο χειροκρότημα με τον Αλ Ναγέι στις καθυστερήσεις να νικά τον Ντοναρούμα για το τελικό 5-4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.