Γιοβάνοβιτς: «Παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι από τις δυνατότητες που έχουμε» (video)

Προβληματισμένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά και την ήττα πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντνίπρο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στη Λεωφόρο από τη Ράγιο Βαγεκάνο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν προβληματισμένος από το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως την εικόνα των ποδοσφαιριστών του. Στη συνέχεια ο Σέρβος ισχυρίστηκε ότι οι «πρασίνοι» έχουν μία εβδομάδα μπροστά τους για να βελτιωθούν εν όψει του πρώτου αγώνα με την Ντνίπρο.

«Δεν είναι ότι δεν έχουν τα αποτελέσματα σημασία. Μας προβλημάτισαν πολλά πράγματα, δεν κάναμε κάτι καλό. Ήταν ένα παιχνίδι, μέτριο, κακό από την πλευρά μας, επτά ημέρες πριν από το επίσημο παιχνίδι.

Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σήμερα με έναν αντίπαλο πιο γρήγορο, καλύτερο από εμάς, δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλαμε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Έχουμε επτά μέρες ακόμη για να διορθώσουμε τα πράγματα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι με την Ντνίπρο.

Δεν συμφωνώ πάντα με τα γραφόμενα. Εσείς λέτε πράγματα, γράφετε για τους προπονητές. Σίγουρα ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι προετοιμασίας γιατί είναι μία εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ο προβληματισμός μας είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι από τις δυνατότητες που έχουμε», δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.