ΠΑΟΚ – Σταντάρ Λιέγης 1-0: Σοβαρός και ουσιαστικός (hls)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 με γκολ του Κούτσια τη Σταντάρ Λιέγης στο τελευταίο του φιλικό επι Ολλανδικού εδάφους

Τέταρτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης. Περισσότερο ουσιαστική από ποτέ (στα μέχρι τώρα παιχνίδια της) η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να νικήσει (1-0) χωρίς να εντυπωσιάσει, παίζοντας ποδόσφαιρο ουσίας, τόσο μεσοεπιθετικά, όσο και ανασταλτικά, με την αμυντική λειτουργία των “ασπρόμαυρων” να μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί υποδειγματική.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε την την ομάδα με το αγαπημένο του 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι έπαιξε κάτω από τα δοκάρια, με τους Λύρατζη, Κάργα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια να είναι η τετράδα στην άμυνα. Αουγκούστο και Σβαμπ τα δύο χαφ, ενώ Α. Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα η τριάδα στο κέντρο με τον Κούτσια μόνο στην κορυφή.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 20′ και ήταν για την Σταντάρ Λιέγης. Κοντινή κεφαλιά του Έμοντ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 25′ οι Βέλγοι «χτύπησαν» και πάλι, αλλά ο Κοτάρσκι βγήκε από την περιοχή αρχικά έδιωξε με τα πόδια, ο Μπαλικίσα να προσπαθεί να σκοράρει σε κενή εστία αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ

Λίγο πριν το 29′ ο ΠΑΟΚ απείλησε με δυνατό σουτ του Ντάντα, η μπάλα έφυγε επάνω από την εστία του Μποντάρ.

Στο 36′ γκολ ο ΠΑΟΚ κάνει το 1-0 με τον Κούτσια που πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του τερματοφύλακα της Σταντάρ (προηγήθηκε κεφαλιά του Ιγκανσον), και με κοντινό τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Τελευταία χαμένη καλή στιγμή για την ελληνική ομάδα στο 45′ αλλά από το σουτ του Αουγκούστο μέσα από την περιοχή, ο Μποντάρ έδιωξε σε κόρνερ.

Με αρκετές αλλαγές μπήκε ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη, καθώς στο 48΄ από τη σέντρα του του Ζίφκοβιτς και κεφαλιά του Ντάντα από καλή θέση, η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι δύο προπονητές αποφάσισαν να ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο όσους ποδοσφαιριστές είχαν στη διάθεση τους, οπότε οι αξιόλογες φάσεις που σημειώθηκαν μπροστά στις δύο εστίες ήταν στην κυριολεξία… ανύπαρκτες. Ξεχώρισαν κάποιες καλές μεμονομένες προσπάθειες και τίποτα περισσότερο, ενώ στο 80΄ από ένα καλό σουτ του Ράφα Σουάρες, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Σταντάρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.