Άρης-Βόλος 4-3: Σκορ, θέαμα και δοκιμές (vids)

Ο Άρης επικράτησε του Βόλου με 4-3, σε ένα πολύ θεαματικό φιλικό παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στο "Κλ. Βικελίδης".

Οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικές επιθετικά, όμως όχι τόσο καλές αμυντικά. Δοκίμασαν αρκετά σχήματα και το μόνο σίγουρο είναι πως πλήρωσαν τα λάθη τους.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Άρης στο 20ο λεπτό, με όμορφο σουτ του Φαμπιάνο πάνω στην κίνηση. Οι Θεσσαλονίκεις συνέχισαν να πιέζουν και 7 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με πλασέ του Μπερτόγλιο.

Ωστόσο ο Βόλος δεν τα παράτησε, έδειξε χαρακτήρα, βελτίωσε αισθητά το παιχνίδι του και με δύο γκολ στο 43′ και το 45′ των Πουρίτα και Μπαρτόλο αντίστοιχα, έφερε το ματς στα ίσια.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, όμως οι Θεσσαλοί είχαν και πάλι απάντηση. Συγκεκριμένα στο 80′ έκαναν το 3-3 με τον 21χρονο Τερεζίου.

Παρ’όλα αυτά οι “κίτρινοι” δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Ματίγια κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έδωσε την νίκη στον Άρη από τα 11 βήματα. Το γκολ σημειώθηκε στο 90+1.

Οι συνθέσεις:


ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): 
Ντένις, Σούντγκρεν (76′ Σάκιτς), Φαμπιάνο (81′ Ασλανίδης), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Λούμορ (53’ Γκάνεα), Εντιαγέ (70′ Τζέγκο), Λούκας Σάσα (85′ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (53’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (70′ Χαίροβιτς), Μάνος (85′ Ντουάρτε).

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Φερνάντεζ (46’ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ. 

Μετά το 70’ η 11αδα του Βόλου άλλαξε ως εξής: Κότνικ Μπαρτόλο, Γκρίλο, Ριένστρα, Σοάρες, Κούζντρα, Ρεγκατέν (88′ Μεταξάς), Νίνης, Ροσέρο, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Κίτρινες: Γκάνεα, Χαϊροβιτς – Ρομέρο, Κούζντρα, Γκρίλο

Κόκκινες:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.