Νιόπλιας: “Ευχαριστημένος με τις μεταγραφές και την εικόνα μας”

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από την εικόνα του ΟΦΗ, όσο και από τις μεταγραφικές κινήσεις των Κρητικών.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Νιόπλια η ομάδα δείχνει θετικά στοιχεία, ωστόσο χρειάζεται δουλειά για να καταλήξει στη βασική ενδεκάδα.

Επιπλέον μίλησε και για τις μεταγραφές των Κρητικών, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ικανοποιημένος από τις προσθήκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του “Athletic Radio”:

Για την εικόνα του ΟΦΗ στα φιλικά παιχνίδια:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε καλή δουλειά. Τέτοια φιλικά για εμάς είναι πολύ δυνατά και μέσα σε 15 μόλις ημέρες έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα. Οι αντίπαλοι είχαν πολλά περισσότερα τρεξίματα από εμάς και με την εικόνα που δείξαμε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ανταποκριθήκαμε πλήρως σε αυτά που θέλω στο γήπεδο. Κοιτάζουμε την φυσική μας κατάσταση και το τακτικό μας κομμάτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις άλλοι παίκτες είναι κουρασμένοι, άλλοι πιο έτοιμοι και πρέπει μα υπάρχει μία ισορροπία».

Για το επίπεδο της προετοιμασίας:

«Φέτος είναι διαφορετική η προετοιμασία μας. Άλλες χρονιές ξεκινούσαμε φιλικά με ερασιτεχνικές ομάδες και στη συνέχεια παίζαμε με άλλους αντιπάλους, ενώ φέτος αγωνιζόμαστε κόντρα σε πιο έτοιμες και μεγάλες ομάδες. Κάνουμε διαχείριση και όταν φτάσουμε στην 3η-4η εβδομάδα θα είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε, αλλά και στην βασική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσουμε στην αρχή της σεζόν».

Για τα στοιχεία που έχει δει στην ομάδα:

«Καλά στοιχεία βλέπεις συνέχεια. Όπως είπα και πριν, το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, το τακτικό κομμάτι και άλλα. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Κάποιοι παίκτες είναι πιο έτοιμοι, κάποιοι λιγότερο».

Για το ρόστερ και τις επιλογές στα φιλικά:

«Και ολοκληρωμένο να ήταν το ρόστερ, πάλι δεν θα βάζαμε την βασική ενδεκάδα. Δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Για παράδειγμα σήμερα δοκιμάσαμε τον Μπαλογιάννη, τον Ουές και τον Κοροβέση στα χαφ. Ο Αμπντούλ έδωσε ταχύτητα. Αυτό έγινε επειδή πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Για τις μεταγραφές του ΟΦΗ:

«Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με τις μεταγραφές. Μας λείπουν τρεις παίκτες προς το παρόν. Θα έρθει ο Καμάου, ο Τοράλ και ο καινούριος μας τερματοφύλακας (ο Επασί) και θα είμαστε πιο έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.