Κρίστινσον: «Να το βάλω στο μυαλό του προπονητή» (vid)

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον δηλώνει στην κάμερα του Novasports έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό.

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας μίλησε για το φιλικό με την Κραϊόβα, την απόκρουση του πέναλτι και τη γενικότερη παρουσία στην Αυστρία.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Ήταν καλά, έπαιξα πολλά παιχνίδια και ήταν σημαντικό για τη φυσική κατάσταση. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά καλά και οι εμφανίσεις βελτιωμένες σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα κάναμε καλό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μέρος. Στα πρώτα 20′ του β’ μείναμε λίγο πίσω αλλά ανεβήκαμε ξανά στη συνέχεια».

Για το αν είναι έτοιμος για τη θέση του βασικού: «Αυτό θέλω, γι’ αυτό είμαι εδώ. Να κάνω ό, τι μπορώ για να βάλω στο μυαλό του προπονητή ότι πρέπει να με βάλει βασικό. Η απόφαση είναι δική του, αλλά αυτό είναι πολύ θέλω και πρέπει να δουλεύω σκληρά για να δείχνω τις ικανότητές μου στον αγωνιστικό χώρο όταν μου δίνεται η ευκαιρία».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές: «Είναι σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα παιδιά από την Ακαδημία, να παίρνουν μυρωδιά από την πρώτη ομάδα. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα στην πρώτη μου ομάδα στην Ισλανδία, σίγουρα έχεις σεβασμό για τους μεγαλύτερους αλλά πρέπει να δουλεύεις σκληρά. Όταν είσαι εδώ πρέπει να βάζεις κάτω το κεφάλι, να δουλεύεις και να δείχνεις ότι έχεις τη θέληση και το κουράγιο για να γίνεις παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα παιδιά είναι ταλαντούχα αλλά πρέπει να δείξουν τι αξίζουν».

Για την απόκρουση του πέναλτι: «Δεν ήταν τυχαίο, είχα δεχτεί συμβουλές από τον προπονητή τερματοφυλάκων, διάβασα σχετικά εύκολα την εκτέλεση, ήμουν σίγουρος ότι θα σούταρε εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.