Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Κρίστινσον επενδύει στη δουλειά

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του.

Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον είναι ο αφανής… ήρωας της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ο 32χρονος τερματοφύλακας από το ξεκίνημα της προπαρασκευαστικής περιόδου των Πειραιωτών, έχει επιστρατεύσει τον επαγγελματισμό του και έχει εκμεταλλευτεί απόλυτα την απουσία του Ζοσέ Σα από τα πρώτα φιλικά ματς. Ο Πέδρο Μαρτίνς στράφηκε στις λύσεις του Κωνσταντή Τζολάκη και του Ηλία Καραργύρη, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο Κρίνστινσον φαίνεται πως έχει προβάδισμα για το νο2 πίσω από τον Σα ή τον αντικαταστάτη του.

Στο φιλικό με τη Βολφσμπέργκερ οι Πειραιώτες κράτησαν ανέπαφη την εστία τους με τον Ισλανδό να την υπερασπίζεται για 30 λεπτά, αντικαθιστώντας τον Ηλία Καραργύρη. Στο ματς με την Κράσνονταρ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας καταιγίδας ο Κρίστινσον κράτησε ανέπαφη την εστία ολοκληρώνοντας μόνος του το ματς. Στο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ ο Ισλανδός δέχτηκε το πρώτο του γκολ, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Στι 64′ μπήκε και στο 67′ δέχτηκε το γκολ από τον Αντεγέμι, φέροντας βέβαια μικρή ευθύνη. Ο Κρίστινσον δέχτηκε γκολ απέναντι και στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ένα λεπτό πριν αποχωρήσει από το ματς και ενώ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Τικίνιο

Σε γενικές γραμμές ο Κρίστινσον έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς και χρόνο με τον χρόνο κερδίζει επάξια τον ρόλο του ως μια αξιόλογη και αξιόπιστη εφεδρεία για τα “ερυθρόλευκα” γκολποστ. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ του ρόστερ όπως έχει αποδειχθεί για την οικονομία της σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.