Μπράουνσβαϊγκ – Ντόρτμουντ 0-2: Έβγαλε την αγγαρεία (hls)

Στον 3ο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας προχώρησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς επικράτησε της Μπράουνσβαϊγκ εκτός έδρας.

Στον 3ο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας προχώρησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς επικράτησε της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ εκτός έδρας.

Η Μπορούσια που δεν είχε τον Χαάλαντ στην αποστολή άνοιξε το σκορ στο πρώτο της στημένο με τον Ματς Χούμελς να σκοράρει στο 12ο λεπτό μετά την εκτέλεση φάουλ του Σάντσο. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και άλλα γκολ όμως ο Μπράντ αστόχησε σε κενή εστία και ο Τζουντ Μπέλινγχαμ σημάδεψε το δοκάρι στην τελευταία αξιόλογη φάση του ημιχρόνου. Μοναδική ευκαιρία για την Μπράουνσβαϊγκ που κυρίως αμυνόταν στο 45λεπτο, η προβολή του Μπερ μετά το γύρισμα του Σλούτερ που απέκρουσε ο Χιτζ.

Το παιχνίδι στο μισό γήπεδο παίχτηκε την περισσότερη ώρα με την Μπράουσβαϊγκ να βγαίνει στη κόντρα και να έχει δοκάρι με τον Μπερ στο 56ο λεπτό στη μοναδική της ευκαιρία στην επανάληψη. Η Ντόρτμουντ χωρίς να ζοριστεί αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τίγκες να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στο 85ο λεπτό, στις καθυστερήσεις κατόρθωσε να σφραγίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο με τον Σάντσο που πήρε την ασίστ από τον Μάρκο Ρόις (0-2, 92′).

Μπράουνσβαϊγκ: Φέιζιτς, Νικολάου, Βίντρα, Σλούτερ, Βίμπε (73′ Ζλίγκελε), Κάουφμαν, Μπεν Μπαλά (80′ Κροος), Καμερμπάουρερ, Κομπιλάνσκι (72′ Ότο), Αμπντουλάχι (80′ Πρόσβιτς), Μπερ

Ντόρτμουντ: Χιτζ, Χούμελς (46′ Ακάντζι), Ζαγκαντού, Γκερέιρο, Μόρεϊ (80′ Μενιέ), Ντιλέινι, Μπέλινγχαμ (76′ Βίτσελ), Μπραντ (62′ Ρόις), Σάντσο, Ρέινα (83′ Αζάρ), Τίγκες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.