Ετοιμάζονται για γιορτή οι Γερμανοί (video)

Αποστολή-Βερολίνο: Άγγελος Στυλιάδης / Σε γιορτινούς ρυθμούς έχει μπει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου το Βερολίνο, το οποίο θα φιλοξενήσει τον τελικό του γερμανικού κυπέλλου.

Αποστολή-Βερολίνο: Άγγελος Στυλιάδης / Σε γιορτινούς ρυθμούς έχει μπει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου το Βερολίνο, το οποίο θα φιλοξενήσει τον τελικό του γερμανικού κυπέλλου. Οι φίλαθλοι των Ντόρτμουντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει αρχίσει να καταφθάνουν στη γερμανική πρωτεύουσα, δίνοντας χρώμα στους δρόμους της. 

Συγκεντρωμένοι σε πλατείες, απολαμβάνουν τον ήλιο πίνοντας μπύρες, ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τους χωρίζει τίποτα, σε εικόνες άγνωστες για τα ελληνικά δεδομένα. Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων. 

Οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν και μια βόλτα στον ποταμό «Spree», λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.


Στην πλατεία «Alexanderplatz» αναμένεται να βρεθεί και ο Λάγιος Ντέταρι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε χαρίσει το τελευταίο κύπελλο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το 1988, στον τελικό με τη Μπόχουμ (1-0). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.