Στα πέναλτι η Μπάγερν (video)

Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η ομάδα του Χάινκες για να καταβάλει την Λειψία που για μία ώρα ήταν καλύτερη και από το 53’ έπαιζε με δέκα παίκτες.

Στους 16 του κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Μπάγενρ Μονάχου που απέκλεισε την Λειψία εκτός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Βέρνερ τον οποίο νίκησε ο Ουλράιχ στο τελευταίο πέναλτι. 

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση. Για μια ώρα η Λειψία του Ραλφ Χάζελχιντ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ίσως άξιζε ένα γκολ καθώς είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ογκουστίν και Φόρσμπεργκ το φάουλ του οποίου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο κορυφαίος του γηπέδου μέχρι εκείνο το λεπτό Κεϊτά. Ο κεντρικός χαφ έκοβε και έραβε στη μεσαία γραμμή ελέγχοντας όλο τον ρυθμό της αναμέτρησης για την ομάδα του. 

Κι όμως η Λειψία κατάφερε να προηγηθεί στο 58’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Πάουλσεν από τον Μπόατενγκ. Η Μπάγερν από το 60΄και μετά εκμεταλλευόμενη τον παίκτη παραπάνω στο γήπεδο είχε στο μισό γήπεδο την Λειψία και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63’ ύστερα από σεμιναριακή συνεργασία του Τιάγκο με τον Μπόατενγκ και κεφαλιά του πρώτου.

Ως το 90’ η Μπάγερν έχαε αρκετές ευκαιρίες αλλά πότε ο Γκουλάξι πότε η αστοχία και μία φορά το δοκάρι σε κεφαλιά του Ριντ δεν έφεραν την ολική ανατροπή. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί όπου άπαντες ήταν εύστοχοι στα εννιά πρώτα πέναλτι, μέχρι το τελευταίο του Βέρνερ που έπιασε ο Ουλράιχ στέλνοντας την Μπάγερν στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.