Βέρντερ-Λειψία 1-2: Στον τελικό η Λειψία (hls)

Η Λειψία είχε δύο δοκάρια στο 2ο ημίχρονο και σκόραρε με παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο στην παράταση για να νικήσει με 2-1 τη Βέρντερ και να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας.

Η Λειψία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, απέναντι σε μια εξαιρετικά οργανωμένη στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού Βέρντερ Βρέμης.
Η σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για την ομάδα του Νάγκελσμαν όταν ο Σόρλοτ πήρε κεφαλιά στο 4ο λεπτό και ο τερματοφύλακας Παβλένκα έδιωξε με υπερένταση κρατώντας το μηδέν.
Η Βέρντερ απάντησε με κλασσική ευκαιρία του Σάρτζεντ, που πήρε τη μπάλα μετά από κεφαλιά-πάσα του Σέλκε, πλάσαρε τον τερματοφύλακα Γκουλάτσι, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Λειψίας.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως και είχαν δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο με τους Όρμπαν στο 65′ και Νκουνκού στο 78′. Η αναμέτρηση πήγε στην παράταση και ο Χουάνγκ-Χι που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι έδωσε προβάδισμα στη Λειψία στο 93ο λεπτό.
Ο Μπίτενκουρτ ισοφάρισε στο 105′ και το τελικό 1-2 για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε ο Φόρσμπεργκ που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Η Λειψία θα βρεθεί στον τελικό του Βερολίνου διεκδικώντας το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.