Πήρε το ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ και έπιασε κορυφή

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 3-1της ΑΕΚ Λάρνακας και ανέβηκε στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 3-1της ΑΕΚ Λάρνακας και ανέβηκε στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Όπως και μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΛ, έτσι και σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ έμεινε πίσω στο σκορ και όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο κερδίζοντας τον αγώνα του ΓΣΠ με 3-1.

Η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 21’ στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Τέτε να δίνει στον Φλοριάν ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα να βρει στο οριζόντιο και έπειτα να καταλήξει στα δίχτυα του Πέρεθ για να γίνει το 1-0 για τους φιλοξενουμένους. το 30’ όταν ο Νσούε μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας από τον Τέτε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Μασιάς, έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μοράις ο οποίος ήταν εύστοχος κάνοντας το 1-1. Στο 75’ ο Εφραίμ έκανε σουτ λίγο πάνω από την μεσαία γραμμή και έκανε την ανατροπή για την ομάδα του. Το σκορ έκλεισε στο 90+2 με τον Νσουέ να κάνει το 3-1.

Στα άλλα ματς της ημέρας, ο Απόλλωνας που κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 του Άρη στο τοπικό ντέρμπι, ν’ ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς (δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ) και να βάζει πλώρη για το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής που θα γίνει στη Λευκωσία.

Τη δεύτερη σερί – για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν – και τέταρτη συνολικά νίκη πήρε η Νέα Σαλαμίνα κερδίζοντας με το ευρύ 3-0 την Πάφο FC στο στάδιο «Αμμόχωστος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.