Στον ΑΠΟΕΛ 13 χρόνια μετά! 

Τη δεύτερη του θητεία στην κυπριακή ομάδα ετοιμάζεται να διάγει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με σκοπό να την επαναφέρει στην κορυφή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κλήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ να αναλάβει την ομάδα στην πιο κρίσιμη καμπή του φετινού πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Φέτος ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη αλλάξει τέσσερις προπονητές από την αρχή της σεζόν και τώρα επιστράτευσε έναν πέμπτο, τον Ουζουνίδη, ο οποίος επιστρέφει στη Λευκωσία μετά από 13 χρόνια. Ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ, μάλιστα, έχει πανηγυρίσει τον μοναδικό τίτλο της καριέρας του, το 2007.

«Τώρα όμως είναι διαφορετικά. Είναι πιο δύσκολα, γιατί η ομάδα είναι πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή» είπε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε: «Το Σάββατο ήμουν στην Ισπανία και παρακολουθούσα αγώνες. Ξαφνικά βρέθηκα στην Κύπρο! Έγιναν όλα τόσο γρήγορα».

|Η μοίρα λοιπόν τον έφερε ξανά στον ΑΠΟΕΛ που ξεκίνησε τη σεζόν με τον Ιταλό Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος απομακρύνθηκε τον Αύγουστο του 2019 και αντικαταστάθηκε από τον Γερμανό Τόμας Ντολ. Ούτε αυτός μακροημέρευσε, καθώς η θητεία του ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο και ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Λούκας Χατζηλούκας. Ο Νορβηγός Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν προσελήφθη στις 28 Δεκεμβρίου και έμεινε στη Λευκωσία μόλις 45 ημέρες, αφού απολύθηκε σήμερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.