Παρί: Μίλησε για όλα ο Ποτσετίνο (vid)

Για την φάση των «16» του κυπέλλου Γαλλίας, τη Δευτέρα το βράδυ η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Νις, με προφανή στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, στο δρόμο για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τροπαίου.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε παραμονές του σημαντικού αυτού αγώνα και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν στο σύλλογο του Παρισιού.
ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΣ
«Ο Γκαλτιέ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη Νις. Είναι μια συμπαγής ομάδα, με πολύ δυνατό μπλοκ που αφήνει λίγο χώρο στον αντίπαλο. Είναι πολύ δυνατή στην αντεπίθεση, είναι μια δύσκολη ομάδα, θυμόμαστε τον αγώνα πρωταθλήματος, δεν ήταν εύκολο, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς φυσικά».
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΑΜΟΣ
«Γνωρίζουμε ότι με έναν τέτοιου είδους τραυματισμό, πρέπει να παρακολουθείς την εξέλιξη σε καθημερινή βάση, οπότε είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς πόσο καιρό θα μείνει εκτός προπονήσεων».
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΙ
«Προπονήθηκε καλά αυτή την εβδομάδα, μετά από μια περίοδο απουσίας λόγω του COVID, έπαιξε 30 λεπτά την περασμένη εβδομάδα και νομίζω ότι είναι ικανός να ξεκινήσει το παιχνίδι με τη ΝΙς τη Δευτέρα».
ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΝΕΪΜΑΡ;
«Δεν ξέρουμε αν ο Νεϊμάρ θα μπορέσει να παίξει ξανά πριν τον αγώνα του Champions League. Πρέπει να παρακολουθήσουμε και εκεί την εξέλιξη και το ιατρικό επιτελείο θα ετοιμάσει νέο πρόγραμμα για αύριο, μετά το τέλος του κύκλου που μόλις ολοκλήρωσε. Θα μάθουμε περισσότερα τη Δευτέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.