Μπουμσόνγκ: “Είμαι οπαδός της Γιουβέντους”

Ο Μπουμσόνγκ έχει φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, την οποία και χρίζει φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Γάλλος άσος μίλησε στο Novasports.gr για τον καλό του φίλο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και για τη κόντρα Βορρά, Νότου.

Ο Μπουμσόνγκ έχει φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, την οποία και χρίζει φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Γάλλος άσος μίλησε στο Novasports.gr για τον καλό του φίλο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και για τη κόντρα Βορρά, Νότου.

Για τον μεγάλο τελικό Γιουβέντους- Νάπολι:
 
Ένας τελικός είναι πάντα δύσκολος. Μπορεί στα χαρτιά να είναι καλύτερος, όμως την ημέρα του τελικού πρέπει να είσαι έτοιμος… Θα δώσω πλεονέκτημα στην Γιουβέντους, γιατί είναι συνηθισμένοι στο να συμμετέχουν σε τέτοια μεγάλα γεγονότα και φυσικά είμαι οπαδός της Γιουβέντους και τους υποστηρίζω. Είναι κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον, να βλέπεις την Γιουβέντους να επιστρέφει σε αυτό το επίπεδο. Ελπίζω να κερδίσουν το Κύπελλο και το πρωτάθλημα και να κάνουν το νταμπλ, κάτι που θα είναι φανταστικό για όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους. Ας περιμένουμε και θα πανηγυρίσουμε, γιατί είμαι οπαδός της Γιουβέντους. Και ας ελπίσουμε να κάνουν το νταμπλ, γιατί θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για τον σύλλογο, τους οπαδούς, αλλά και το ιταλικό πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί αν τα καταφέρει η Γιούβε, τότε η Μίλαν και η Ίντερ θα θέλουν να επανακτήσουν τα σκήπτρα την επόμενη σεζόν. Και αυτό θα κάνει πολύ ελκυστικό το ιταλικό ποδόσφαιρο.
 
Για το μυστικό της επιτυχημένης παρουσίας της Γιουβέντους την εφετινή σεζόν:
 
Το μεγάλο μυστικό αυτής της ομάδας, είναι το μυστικό των μεγάλων ομάδων. Κάθε παίκτης που αγωνίζεται στην Γιουβέντους, είναι υπερήφανος που είναι ποδοσφαιριστής της. Και όταν το έχεις αυτό, αν αυτοί οι παίκτες έχουν ποιότητα, τότε έρχεται και η επιτυχία. Και ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει και με την διοίκηση, τον κόσμο, το επιτελείο της ομάδας. Τότε έρχεται η επιτυχία.
 
Για τον καλό του φίλο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο:
 
Ο Ντελ Πιέρο είναι φανταστικό άτομο. Είναι πολύ καλό πρότυπο για τους νέους παίκτες, ακόμα και για μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Είναι καλός επαγγελματίας και ως άνθρωπος είναι πολύ ειλικρινής, έχει περάσει όλη του την καριέρα του στην Γιουβέντους, ακόμα και όταν η ομάδα έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία. Ήταν εκεί μαζί με τον Μπουφόν. Έμεινε στην ομάδα και αυτό λέει πολλά για το ποιόν του και επιβεβαιώνει ότι είναι σπουδαίος. Δεν το λέω επειδή είναι φίλος μου, όμως είναι φανταστικός άνθρωπος.
 
Για την κόντρα στα ματς Γιουβέντους- Νάπολι:
 
Φυσικά και βλέπεις την διαφορά. Οι Νότιοι πιστεύουν, ότι οι Βόρειοι είναι αλαζόνες και πλούσιοι και οι Βόρειοι πιστεύουν ότι οι Νότιοι δεν έχουν καλή εκπαίδευση. Υπάρχει μεγάλη κόντρα, όμως στο τέλος της ημέρας είναι όλοι Ιταλοί! Ας έχουν αυτή την κόντρα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όχι όμως στην καθημερινή ζωή. Γιατί είναι όλοι Ιταλοί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.