Coppa Italia: Πρόκριση για Μπολόνια και Σαμπ

Η Σαμπντόρια και η Μπολόνια πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κόπα Ιτάλια. 

Η Σαμπντόρια του Κλάουντιο Ρανιέρι έπαιξε με έντεκα διαφορετικούς παίκτες από ότι στο ματς πρωταθλήματος με την Αταλάντα. Συνέχισε τις επιτυχίες καθώς με το γκολ του Λα Γκούμινα (56′) νίκησε 1-0 την Σαλερνιτάνα μια από τις καλύτερες ομάδες της Σέριε Β.

Στον επόμενο γύρο μπορεί να υπάρξει ντέρμπι της Γένοβας καθώς θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τον νικητή του αγώνα Τζένοα-Καταντζάρο.

Επιτέλους νίκη για την Μπολόνια του Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Επικράτησε 2-0 της Ρετζίνα στο κύπελλο κρατώντας και το μηδέν στην άμυνα. Το ματς δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Οι ροσομπλού άρχισαν να απειλούν στο δεύτερο ημίχρονο όταν μπήκαν στο γήπεδο οι Μπάροου, Ορσολίνι, Σοριάνο.

Τα γκολ πέτυχαν οι Βινιάτο (70′) και Ορσολίνι (72′). Με την Ρετζίνα αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Σταυρόπουλος. Η Μπολόνια στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Τσιταντέλα-Σπέτσια. 

Στο άλλο ματς της ημέρας. Στην μάχη ομάδων της Σέριε Β, η Βίρτους Εντέλα νίκησε την Πίσα με 3-1. Η Βίρτους στον επόμενο γύρο θα παίξει ως φιλοξενούμενη του νικητή του ζευγαριού Τορίνο-Λέτσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.