Αδερφή Ρονάλντο: ”Καρφιά” στη Γιουβέντους (pic)

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα, υπερασπίστηκε τον αδερφό της κατηγορώντας τη Γιουβέντους και τον τρόπο παιχνιδιού της μετά την απώλεια του κυπέλλου Ιταλίας.

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα, υπερασπίστηκε τον αδερφό της κατηγορώντας τη Γιουβέντους και τον τρόπο παιχνιδιού της μετά την απώλεια του κυπέλλου Ιταλίας.

”Θαύματα δεν γίνονται, δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του” έγραψε μεταξύ άλλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το χαμένο τελικό κυπέλλου στα πέναλτι (4-2), το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στο Ολίμπικο της Ρώμης. Ο Ρονάλντο δεν πρόλαβε να εκτελέσει πέναλτι, καθώς ως συνήθως εκτελεί τελευταίος, όμως Ντιμπάλα και Ντανίλο είχαν αστοχήσει στο ξεκίνημα της διαδικασίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Γιουβέντους είχε ηττηθεί από τη Λάτσιο (3-1) στον τελικό του Σούπερ Καπ και αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος χάνει δύο διαδοχικούς τελικούς στην συλλογική του καριέρα…

”Τι άλλο να κάνεις; Αγάπη μου, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνο σου και να περιμένεις να γίνουν θαύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζουν έτσι (κατηγορώντας τον τρόπο παιχνιδιού του Μαουρίτσιο Σάρι)…Όπως και να έχει, κράτα ψηλά το κεφάλι, αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις όλα, βασιλιά μου” έγραψε στο instagram


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.