Με το «σπαθί» τους

Λάτσιο και Γιουβέντους κέρδισαν πανάξια την παρουσία τους στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 22:00 από το novasports 2HD.

Λάτσιο και Γιουβέντους κέρδισαν πανάξια την παρουσία τους στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 22:00 από το Νovasports 2HD. Τόσο οι πρωταθλητές του 2016 «μπιανκονέρι», όσο και οι πρωτευουσιάνοι μπήκαν στη διοργάνωση από τη φάση των «16», όπως προβλέπεται για τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1-8 του προηγούμενου πρωταθλήματος της Σέριε Α.
Η κάτοχος του τροπαίου απέκλεισε στους «16» την Ατλάντα, της οποίας επιβλήθηκε με 3-2 στο Τορίνο, ενώ στους «8» νίκησε 2-1 τη Μίλαν επίσης σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο Πιεμόντε. Ο Ντιμπάλα πέτυχε από ένα γκολ και στα δύο παιχνίδια, όπως και στον πρώτο ημιτελικό με τη Νάπολι, όπου «ξύπνησε» και ο Γκονσάλο Ιγουαΐν.
 Οι «μπιανκονέρι» νίκησαν 3-1 την ομάδα του Νότου στην έδρα τους με ένα γκολ του Ντιμπάλα και ένα του Ιγουαΐν, ο οποίος πέτυχε, ωστόσο και τα δύο τέρματα στη «γλυκιά» ήττα με 3-2 στη ρεβάνς.

Και Ίντερ και Ρόμα

Σπουδαίες προκρίσεις στον δρόμο για τον τελικό έχει να επιδείξει και η Λάτσιο, η οποία στην πρώτη νοκ άουτ φάση επικράτησε με 4-2 της Τζένοα στη Ρώμη. Στη φάση των «8», οι «λατσιάλι» πέρασαν νικηφόρα με 2-1 από το Μιλάνο, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ίντερ για να ακολουθήσουν οι διπλοί ημιτελικοί με τη μισητή συμπολίτισσα Ρόμα.
Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε σκόραραν στο 2-0 υπέρ της ομάδας τους στο πρώτο ματς, οι δυο χρίστηκαν εκ νέου σκόρερ στη ρεβάνς που βρήκε τη Λάτσιο να χάνει με 3-2, αλλά να «σφραγίζει» το «εισιτήριο» για τον τελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.