Ρόμα-Κρεμονέζε 2-1: Είδε κι έπαθε με τον κακό της “δαίμονα” (highlights)

Μνήμες του περυσινού αποκλεισμού από την Κρεμονέζε, ξύπνησαν στο "Ολίμπικο", μετά το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του Στρόπα, αλλά οι "τζιαλορόσι" κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να κάνουν την ανατροπή, να νικήσουν 2-1 και να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου τους περιμένει η Λάτσιο

Χωρίς ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού, η Ρόμα εγλκωβίστηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας της Λομβαρδίας και δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, παρά τη συντριπτική κατοχή μπάλας. Βέβαια στάθηκε άτυχη στη φάση του 27ου λεπτού, όταν το κοντινό πλασέ του Μπελότι, έδιωξε ενσικτωδώς ο Γιούνγκνταλ και στη συνέχεια το νέο σουτ του Πελεγκρίνι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Στρόπα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με την πολύ όμορφη προσπάθεια του Τζατζού μέσα στην περιοχή της Ρόμα, που εξέθεσε Γιορέντε και Κριστάντε.

Στην επανάληψη η Κρεμονέζε ισορρόπησε το παιχνίδι και η Ρόμα είχε να θυμάται μόνο το δοκάρι του Ελ Σαράουι, μέχρι να έρθει η λύρρωση με το πλασε΄του Λουκάκου και την ισοφάριση στο 77ο λεπτό. Η πολύτιμη νίκη, ήρθε στο 85ο λεπτό με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα στο 85ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.