Μόλις πέντε επιζήσαντες

Πέντε επιβαίνοντες γλίτωσαν από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, από τους οποίους τρεις είναι παίκτες της Σαπεκοένσε, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των κολομβιανών αρχών.

Πέντε επιβαίνοντες γλίτωσαν από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, από τους οποίους τρεις είναι παίκτες της Σαπεκοένσε, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των κολομβιανών αρχών. Στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 81 άτομα, από τα οποία τα εννέα ήταν μέλη του πληρώματος. Η αποστολή της Σαπεκοένσε ταξίδευε για το Μεντγίν, όπου θα αντιμετώπιζε την τοπική Ατλέτικο στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι τρεις παίκτες που γλίτωσαν είναι οι Άλαν Ρούσελ, Ντανίλο και Φόλμαν. 

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, οι δημοσιογράφοι και ορισμένοι φίλαθλοι, που ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα είναι όλοι νεκροί, όπως ανακοίνωσαν οι Κολομβιανοί. Οι άλλοι δυο οι οποίοι γλίτωσαν της τραγωδίας είναι ένας ρεπόρτερ, ο οποίος είχε ακολουθήσει την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας και μια αεροσυνοδός. Το αεροπλάνο έπεσε σε μια δύσβατη περιοχή, στην οποία επικρατούσε αρκετό κρύο. Οι πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών κάνουν λόγο για συντριβή του αεροπλάνου, λόγω ηλεκτρονικής βλάβης. Οι τοπικές αρχές τονίζουν πως ο πιλότος αποφάσισε λίγο πριν τη πρόσκρουση να απελευθερώσει τα καύσιμα του αεροπλάνου, έτσι ώστε να μην προκληθεί έκρηξη μετά την πτώση. 

Οι έρευνες στο σημείο συνεχίζονται και οι αρχές αναζητούν το «μαύρο κουτί» του αεροπλάνου, προκειμένου να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τα αίτια της τραγωδίας. Στο σημείο αναμένεται να φτάσουν και εμπειρογνώμονες, ώστε να εξετάσουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.