Φλαμένγκο-Ατλέτικο Παραναένσε 1-0: Ο Μπαρμπόσα της χάρισε το τρόπαιο (vid)

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα σημείωσε το μοναδικό γκολ του τελικού μεταξύ της Φλαμένγκο και της Ατλέτικο Παραναένσε και χάρισε το τίτλο στην ομάδα του.

Ο ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και το συγκεκριμένο γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα του για να κατακτήσει τον τίτλο. Στο 43’, οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Πέδρο Ενρίκε. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν 74% κατοχή μπάλας και 15/4 τελικές, έναντι 9/3 των αντιπάλων.

Οι νέοι πρωταθλητές Νοτίου Αμερικής ήταν το μεγάλο φαβορί, πριν την αναμέτρηση του «Μενουμεντάλ» του Εκουαδόρ και επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος Copa Libertadores για τη βραζιλιάνικη ομάδα, μετά από αυτούς το 1981 και το 2019. Η Ατλέτικο Παραναένσε έχασε για δεύτερη φορά στην ιστορία της τελικό της διοργάνωσης. Αυτή είναι η τέταρτη σερί σεζόν, όπου το τρόπαιο παραμένει στη Βραζιλία, καθώς είχαν προηγηθεί η δυο κατακτήσει της Παλμέιρας, αλλά και ο τίτλος της Φλαμένγκο το 2019.

Οι συνθέσεις:

Φλαμένγκο (Ντοριβάλ): Σάντος, Ρόντινεϊ, Ντ. Λουίζ, Περέιρα, Φ. Λουίς (20’ Αΐρτον), Μάια (71’ Βιδάλ), Ριμπέιρο, Γκόμες, Ντε Αρασκαέτα (84′ Ούγκο), Γκαμπιγκόλ (84′ Έβερτον), Πέδρο.

Αθλέτικο Παραναένσε (Λ. Σκολάρι): Μπέντο, Κέλβεν, Ενρίκε, Ελένο, Αμπνερ, Φερναντίνιο, Μόουρα (75’ Τεράνς), Σαντάνα (46’ Φελίπε), Μπουένο (57’ Κανόμπιο), Ρόκε (65’ Ρόκε), Βιτίνιο (57’ Ρόμουλο).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του τελικού:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.