“Καρφιά” Μουρίνιο για Κρόιφ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έριξε τα καρφιά του στον Γιόχαν Κρόιφ μετά τον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης επι της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έριξε τα καρφιά του στον Γιόχαν Κρόιφ μετά τον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης επι της Μπαρτσελόνα στον  τελικό του Κυπέλλου. Ο Ολλανδός είχε επικρίνει τον Πορτογάλο τεχνικό για την τακτική του λέγοντας πως «… δεν είναι προπονητής ποδοσφαίρου, αλλά τίτλων». Και ο “εκλεκτός” του απάντησε:

«Νιώθω περήφανος γιατί έχω κατακτήσει τίτλο και στα τρία μεγάλα πρωταθλήματα που έχω εργαστεί (Αγγλία, Ιταλία και τώρα Ισπανία). Πριν από λίγες ημέρες ένας προπονητής είχε δηλώσει για μένα πως είμαι προπονητής για τίτλους. Τον ευχαριστώ. Μου αρέσει να είμαι προπονητής των τίτλων», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος χαρακτήρισε δίκαια την επικράτηση της ομάδας του. «Πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες και μέχρι τώρα φέτος έχουμε δει και τα τρία αποτελέσματα ανάμεσά τους. Η ομάδα μου πάλεψε πολύ και δούλεψε σωστά. Ο αγώνας θα μπορούσε να εξελιχτεί διαφορετικά, αν είχαμε σκοράρει εμείς στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε την υπεροχή ή η Μπαρτσελόνα στην επανάληψη που ήταν καλύτερη” είπε.

Αναφερόμενος στις επόμενες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε:. Πέρα από το Κύπελλο κερδίσαμε σε ψυχολογική δύναμη και χαρακτήρα. Ξέραμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε”.

Ο Ίκερ Κασίγιας πανηγύρισε διπλά τη  νίκη γιατί το Κύπελλο ήταν ο μόνος τίτλος που έλειπε από τη συλλογή του. «Αφιερώνουμε τον τίτλο στους φιλάθλους μας, σε όσους ήρθαν στη Βαλένθια, αλλά κι εκείνους που έμειναν πίσω στη Μαδρίτη. Είχαμε δύο χρόνια να πάρουμε κάποιο τρόπαιο και αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο αρχηγός της Ρεάλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.