Μπαρτσελόνα – Ρεάλ αποκλειστικά στη Nova

Οι συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τo μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ...

Οι συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τo μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ σε άλλο ένα el classico για την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας σε περιγραφή των απεσταλμένων δημοσιογράφων της Nova, Ισίδωρο Πρίντεζη και Ηλία Βλάχο. Μεγάλη Τετάρτη, 20/04 στις 22:30 στο Novasports 1 και στο Novasports HD με κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου.

Μη χάσετε την ειδικά αφιερωμένη στο ισπανικό ντέρμπι εκπομπή El Classico Show με τον Τάκη Κουλουμπή και τον Γιώργο Λιώρη τη Δευτέρα 18/04 και την Τρίτη 19/04 στις 21:30 στο Novasports 2 και στο Novasports Highlights. Δείτε στιγμιότυπα από παλαιότερες αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις ενώ οι απεσταλμένοι της Nova στη Βαλένθια σε ζωντανές συνδέσεις θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ.

Την Μεγάλη Τετάρτη στις 21:30 στο Novasports 1, πριν τη μεγάλη αναμέτρηση, παρακολουθείστε στο El Classico Show pre-game όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων μέχρι λίγο πριν τη σέντρα και αμέσως μετά το παιχνίδι όλο το.τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι στην εκπομπή El Classico post game.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.