Πανηγύρισε και η Βαρκελώνη στον τελικό

Την ευκαιρία να πικάρουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και κυρίως τον Ζοσέ Μουρίνιο είχαν οι εφημερίδες που πρόσκεινται στη Μπαρτσελόνα.

Την ευκαιρία να πικάρουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και κυρίως τον Ζοσέ Μουρίνιο είχαν οι εφημερίδες που πρόσκεινται στη Μπαρτσελόνα. Ο καταλανικός Τύπος αποθέωσε την Ατλέτικο Μαδρίτης για την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως η «βασίλισσα» της Ευρώπης έμεινε χωρίς τίτλο την εφετινή σεζόν.

Αρχικά, η εφημερίδα «Mundo Deportivo» αναφέρει ειρωνικά: «Το δέκατο είναι για την Ατλέτικο». Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Sport» υπογραμμίζει: «Η τελευταία αποτυχία του Μουρίνιο. Ούτε Κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα, ούτε Τσάμπιονς Λιγκ!. Η Ατλέτικο έσπασε τη γρουσουζιά και άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τίτλο».

Στη Μαδρίτη, η «As» η οποία πρόσκεινται στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρει: «Η Ατλέτι ήδη έχει… το δέκατο!. Γκολ του Κριστιάνο, του Ντιέγο Κόστα και του Μιράντα και αποβολές του Μουρίνιο, του Κριστιάνο και του Γκάμπι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δοκάρια».

Τέλος, η εφημερίδα «Marca» τονίζει για τον θρίαμβο των «ροχιμπλάνκος»: «Ποσειδώνιοι, η Ατλέτικο κάτοχος του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Κριστιάνο άνοιξε το σκορ και κατέληξε σε αποβολή. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνετρίβη κόντρα στα δοκάρια και τον Κουρτουά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.