Άστραψε και… βρόντηξε η Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα συνέτριψε με 6-1 τη Σοσιεδάδ στο "Ιμπεροστάρ" και προκρίθηκε πανηγυρικά στους "8" του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Μαγιόρκα συνέτριψε με 6-1 τη Σοσιεδάδ στο “Ιμπεροστάρ” και προκρίθηκε πανηγυρικά στους “8” του Κυπέλλου Ισπανίας. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με 2-0 υπέρ των Βάσκων, οι οποίοι πήγαν στο νησί για να κρατήσουν το προβάδισμά τους και μάλιστα προηγήθηκαν στο 16′ με τον Ιφράν.

Σε ένα ονειρεμένο επτάλεπτο, ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω-κάτω με γκολ των Γκονσάλο Κάστρο (34′, 40′), Χέμεντ (36′) και Νούνιες (38′) και με το 4-1 να κόβει τα πόδια των παικτών της Σοσιεδάδ. Η ψυχολογία ήταν πλέον οριστικά υπέρ της Μαγιόρκα, η οποία με ακόμη δύο γκολ στην επανάληψη (53′ Αλφάρο, 60′ Χέμεντ) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη και την πρόκρισή της.

Η Μαγιόρκα θα μάθει την αντίπαλό της στα προημιτελικά την Πέμπτη (12/1) μετά το παιχνίδι της Μπιλμπάο με την Εσπανιόλ. Ο πρώτος αγώνας για τους “8” θα είναι στην έδρα της αντιπάλου και η ρεβάνς και πάλι στο “σπίτι” της ομάδας του Χοακίν Καπαρός.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Καλαταγιούδ, Ζουίφερλοον (47′ Μπιέλ Κομπάνι), Ζοζέ Νούνιες, Κρεσπί, Γκονσάλο Κάστρο (85′ Τεχέρα), Χοσέ Μαρτί, Πίνα, Πέδρο Μπίγας, Αλφάρο, Ογκουντζίμι (62′ Νσούε), Χέμεντ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Θουμπικαράι, Ντάνι Εστράδα, Ντεμίντοφ, Ντε Λα Μπέλα, Ινίγο Μαρτίνεθ, Τσάμπι Πριέτο (61′ Αρανμπούρου), Μαριγκά (61′ Γκριζμάν), Ελουστόνδο, Θουρουτούθα (68′ Αγκιρέτσε), Βέλα, Ιφράν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.