Σταμάτησε στα τέσσερα η Μπαρτσελόνα

Με τέσσερις ασίστ του Τσάβι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε 4-0 την Οσασούνα και "αγκάλιασε" την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Με τέσσερις ασίστ του Τσάβι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε 4-0 την Οσασούνα και “αγκάλιασε” την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Στο προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στις αρχές της σεζόν για το πρωτάθλημα, οι “μπλαουγκράνα” είχαν συντρίψει με 8-0 την αντίπαλό τους.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα ήταν… αρκετά καλύτερα για την Οσασούνα, η οποία απέφυγε μια δεύτερη ταπεινωτική ήττα στο πάντα επικίνδυνο “Καμπ Νου”. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τσάβι, ο οποίος “έφτιαξε” και τα τέσσερα γκολ και ακολούθησαν οι σκόρερ Φάμπρεγας και Μέσι.

Ο Ισπανός άσος άνοιξε το σκορ στο 13′ με εξαιρετικό τελείωμα μετά από συνδυασμό των Άλβες, Τσάβι και πάσα του δεύτερου, ενώ έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ, δημιουργός του οποίου ήταν και πάλι ο Τσάβι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε χρέη σκόρερ ο Μέσι, ο οποίος αγωνίστηκε σαν αλλαγή.

Ο Αργεντίνος σκόραρε με κεφαλιά στο 72′ μετά από σέντρα του… Τσάβι, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά την τέταρτη ασίστ του “σερβιτόρου”-συμπαίκτη του. Η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε κανέα δικαίωμα στην αντίπαλό της και ουσιαστικά “κλείδωσε” την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Τυπικά, βέβαια, υπάρχει και η ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (12/1) στην Παμπλόνα.

Η διαφαινόμενη πρόκριση της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει ακόμη πιο πιθανό το ενδεχόμενο διεξαγωγής δύο επιπλέων “clasicos”, καθώς αντίπαλός της στην επόμενη φάση του θεσμού, αν φυσικά προκριθούν και οι δύο, θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Πουγιόλ, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Φάμπρεγας (87′ Κεϊτά), Τσάβι, Μπούσκετς, Τιάγκο Αλκάνταρα, Πέδρο (59′ Μέσι), Κουένκα (74′ Σάντσες)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ριέσγο, Νταμιά, Σέρχιο, Ραϊτάλα, Λόλο, Νεκουνάμ, Θεχούδο (68′ Λαμά), Ρομπέρτο Τόρες (71′ Πουνιάλ), Ανουνθιάτα (84′ Μπαλντέ), Τίμορ, Λέκιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.