Γκαρθία: «Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο»

Ο Ραούλ Γκαρθία μίλησε για τη Μαγιόρκα, λέγοντας ότι δεν είναι τυχαία η παρουσία της στον τελικό του Copa Del Rey, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι σημαντική η συγκέντρωση της ομάδας του.

Ο Ραούλ Γκαρθία μίλησε εν όψει του τελικού του Copa del Rey (6/4, 11:00) με αντίπαλο τη Μαγιόρκα. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για τον χαρακτήρα που έχει ένας τελικός, ενώ παράλληλα «έπλεξε το εγκώμιο» της Μαγιόρκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εξαρτάται από την προσωπικότητα του καθενός. Όχι μόνο για τους νέους, καθώς υπάρχουν επίσης πολλοί βετεράνοι που τους αρέσει να μιλούν για τις εμπειρίες τους και για όσα έχουμε ζήσει οι υπόλοιποι. Προσπαθείς να βοηθήσεις αυτόν που έρχεται να ρωτήσει και να του δείξεις την ψυχική ηρεμία που πρέπει να έχεις αυτές τις στιγμές, αλλά μετά ο καθένας είναι αυτός που πρέπει να το αντιμετωπίσει με τον δικό του τρόπο.», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό! Πρέπει να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Η Μαγιόρκα είναι μια ομάδα που παίζει καλά και αν είναι σε αυτόν τον τελικό είναι γιατί το αξίζει. Είναι μια καλά δουλεμένη μάδα, που κάνει τα πράγματα πολύ καλά και έχει αποκλείσει ισχυρές ομάδες. Είμαστε σίγουροι ότι αν κάνουμε τα πράγματα καλά μπορούμε να κερδίσουμε, ωστόσο σεβόμαστε τη Μαγιόρκα γιατί είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα.», ολοκλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.