Μαγιόρκα-Σοσιεδάδ 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί

Καλύτερη η Σοσιεδάδ, μοιραίος ο Σαντίκ και η πρόκριση θα κριθεί στο Σαν Σεμπαστιάν.

Μαγιόρκα και  Σοσιεδάδ τέθηκαν αντιμέτωπες για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Copa Del Rey. Το τελικό 0-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.

Καλύτεροι στο σύνολο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, που είχαν την κατοχή, είχαν τις φάσεις, αλλά είχαν και μοιραίο Ουμάρ Σαντίκ, που σπατάλησε σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει. Σε παθητικό ρόλο οι γηπεδούχοι, δεν ηττήθηκαν από την ομάδα του Αλγκουασίλ, αλλά θα πρέπει να δείξουν καλύτερη εικόνα στη ρεβάνς.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, η Σοσιεδάδ είχε την συντριπτική κατοχή μπάλας, φτάνοντας κοντά στο 70%, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα. Η Μαγιόρκα είχε κυρίως παθητικό ρόλο, στοχεύοντας κυρίως σε μακρινά σουτ και αντεπιθέσεις. Έτσι, το 0-0 της ανάπαυλας ήρθε αρκετά φυσιολογικά.

Στο δεύτερο μέρος, η Σοσιεδάδ πίεσε παραπάνω κι είχε ευκαιρίες, τις οποίες ο Σαντίκ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ. Οι αλλαγές του Αγκίρε ήθελαν να δώσουν έναν πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να απειλούν, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Γκριφ. Το 0-0 είναι το τελικό σκορ, η πρόκριση θα κριθεί στο Σαν Σεμπαστιάν.

Μαγιόρκα (Αγκίρε): Γκριφ, Γκονζάλες, Βαλιέντε, Νάστανιτς, Κοπέτε, Χ. Κόστα, Ροντρίγκεζ (77’ Σάντσεζ), Σ. Κόστα (90′ Μασκαρέλ), Νταρντέρ (77’ Μορλάνες), Πρατς (67’ Μουρίκι), Λάριν (77’ Ράντονιτς)

Σοσιεδάδ (Αλγκουασίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Ζουμπελντία, Λε Νορμάντ, Γκαλάν, Μέντεθ, Ζουμπιμέντι, Μερίνο (90′ Τουριέντες), Κούμπο, Μπαρενετσέα (90′ Μαγκουναζελέα), Σαντίκ (77’ Σίλβα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.