Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη: Στους «4» με «λυτρωτή» Ντεπάι (vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Σεβίλλη και πήρε την πρόκριση (1-0) για τους «4» του Copa Del Rey χάρη στο γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο 79ο λεπτό.

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε η οποία έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. 

Από την άλλη, η Σεβίλλη περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο κυρίως και δεν κατάφερε ουσιαστικά ποτέ να βγάλει αντίδραση μετά το γκολ του Μέμφις Ντεπάι

Όλα ανοιχτά μετά το χαμένο πέναλτι του Γκριεζμάν

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο σε ποιότητα και ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να βρουν πολλές φάσεις. 

Η μεγαλύτερη στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 25ο λεπτό. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε πέναλτι, ο Γκριεζμάν έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα, όμως γλίστρησε και αστόχησε σπαταλώντας μια μοναδική ευκαιρία της Ατλέτικο να ανοίξει το σκορ. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 40’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκο Ντε Πολ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του .

Τρίτη και φαρμακερή με πρωταγωνιστή τον Ντεπάι 

Οι «Ροχιμπλάνκος» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, συνέχισαν να πιέζουν την Σεβίλλη και προσπάθησαν να βρουν ένα γκολ το οποίο θα τους έδινε προβάδισμα πρόκρισης. 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δεύτερου μέρους ήρθε και πάλι από τον Γκριεζμάν ο οποίος δοκίμασε το γυριστό από πλάγια θέση και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία της Σεβίλλης

Οι γηπεδούχοι είδαν δύο γκολ τους να ακυρώνονται στο επόμενο διάστημα προτού πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα της νίκης. 

Αυτό ήρθε στο 79ο λεπτό με τον Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος τελείωσε άψογα τη φάση ύστερα από ωραίο γύρισμα του Άνχελ Κορέα. 

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού η Σεβίλλη προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να βρει γκολ ισοφάρισης. Κάτι τέτοιο δεν ήρθε και έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Copa Del Rey. 

Ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλακ, Χιμένεζ, Ερμόσο, Βίτσελ, Μολίνα (56′ Γιορέντε), Ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ (56′ Μπάριος), Λίνο, Μοράτα (66′ Ντεπάι), Γκριεζμάν (66′ Κορέα).

Σεβίλλη: Νίλαντ, Ράμος, Νιανζού, Μαρκάο, Σο (83′ Μιρ), Νάβας (70′ Σάντσες), Σουμαρέ, Τόρρες (51′ Ράκιτιτς), Πεδρόσα (83′ Ακούνια), Οκάμπος, Ρομέρο (70′ Λαμέλα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.