Ατλέτικο Μαδρίτης: Χαρούμενος για την πρόκριση ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το 4-2 στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Παράλληλα, ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» πως η ομάδα του δεν πήρε εκδίκηση για την πρόσφατη ήττα από τη συμπολίτισσα στο ισπανικό Super Cup.

Αρχικά, ο Σιμεόνε δήλωσε: «Όταν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι αδύνατο να μη δώσεις και την καρδιά σου. Ήμασταν πολύ καλοί, δεν είχαμε μόνο πάθος και πιστεύω πως κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εκδίκηση, κάθε παιχνίδι είναι καινούριο. Είχαμε απέναντί μας την καλύτερη ομάδα του κόσμου μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, μια ομάδα που δε χάνει σχεδόν ποτέ. Όμως ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και κερδίσαμε δίκαια».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες και ήρθε η μαγική στιγμή του Γκριεζμάν που πέτυχε ένα φανταστικό γκολ. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε και που θέλει να παίζει στην ομάδα μας».

Τέλος, ο «Τσόλο» αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε με τον Βινίσιους Τζούνιορ: «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.