Λούγκο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 : Το μικρό «θαύμα» κράτησε μια ώρα! (highlights)

Ανώτερη ποιοτικά και αποτελεσματική στο τελευταίο ημίωρο η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-1 στο Λούγκο της Γαλικίας για τους "32" του Copa del Rey. Οι Κορέα (2') και Ντεπάϊ (66', 74') τα γκολ των νικητών ενώ είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα (38') ο Αντονέτι

Η ανωτερότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης, που παρατάχθηκε στη Γαλικία με ένα σχεδόν πήρες σχήμα, καρποφόρησε στο τελευταίο ημίωρο όταν οι «ροχιμπλάνκος» αξιοποίησαν την ποιοτική ανωτερότητά τους και την υπεροπλία στον αγωνιστικό χώρο και τον πάγκο!
Παρότι η Ατλέτικο προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Αργεντινό Κορέα, δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά της και μετά το 25λεπτο όταν η Λούγκο κατάφερε να ισορροπήσει τα πράγματα έγινα κάπως πιο αμφίρροπα.
Στο 39’ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ ο Αντονέτι ισοφάρισε κι αυτό το γκολ διαμόρφωσε και την ψυχολογία του ματς στο χρόνο που ακολούθησε.
Η ομάδα της Γαλικίας που μπήκε με μεγάλο ενθουσιασμό αγγίζοντας το γκολ της ανατροπής στο 55’ όταν ο Καστρίν σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι των Μαδριλένων!
Από και πέρα ανέλαβε δράση ο Ντεπάϊ έχοντας βέβαια και την βοήθεια από τον πάγκο, απ’ όπου «ήρθαν» για ενίσχυση ο Γκριεζμάν, ο Μοράτα, ο Μάρκος Γιορέντε!
Στο 66’ και το 74’ ο Ολλανδός φορ αξιοποίησε ωραίες επιθέσεις της ομάδας του διαμορφώνοντας το 1-3 σε μια χρονική στιγμή που δυνάμεις και ποιότητα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τερέν!





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.