Μπορεί και χωρίς τον Νεϊμάρ

Η Βραζιλία αν και αγωνίστηκε χωρίς το μεγάλο της αστέρι, νίκησε 2-1 τη Βενεζουέλα και τερμάτισε πρώτη στον τρίτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα.

Η Βραζιλία αν και αγωνίστηκε χωρίς το μεγάλο της αστέρι, νίκησε 2-1  τη Βενεζουέλα και τερμάτισε πρώτη στον τρίτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Το αποτέλεσμα σίγουρα χαροποιεί τους φιλάθλους της ΑΕΚ, καθώς ο Βάργκας θα πάρει το δρόμο προς στην Ελλάδα για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με την Ενωση”, μετά τον αποκλεισμό της Βενεζουέλας από τη διοργάνωση.

Η Σελεσάο κατάφερε από νωρίς να μπει σε θέση οδηγού του σκορ. Ο Τιάγκο Σίλβα (8′) με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και αμέσως έδειξε προς την εξέδρα, εκεί που βρισκόταν ο Νεϊμάρ. Ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές και θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Η Βενεζουέλα αν και ξεκίνησε ιδανικά τη διοργάνωση, έμεινε τελικά στην τελευταία θέση και εκτός από τα προημιτελικά, καθώς ο Φιρμίνο φρόντισε στο 51′ να “καθαρίσει” το τρίποντο με κοντινό σουτ. Οι Βραζιλιάνοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα τέρματα με τους δύο… Γάλλους της. Ο Τιάγκο Σίλβα με κεφαλιά και ο Νταβίντ Λουίζ με ανάποδο ψαλίδι δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Μπαρόχα.

Το σύνολο του Σανβιθέντε στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τους παίκτες  του Ντούννγκα και να κλέψει από την Κολομβία το εισιτήριο για τους “8”. Συγκεκριμένα στο 82′ ο Αράνγκο εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζέφερσον με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως ο Μίκου με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Βραζιλία πανηγύρισε τη νίκη και την πρωτιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.