Μαρτίνο: «Δεν ήθελα να πιέσω τον Τέβες»

Ο Τάτα Μαρτίνο τόνισε πως δεν επέλεξε τον Κάρλος Τέβες στην πρώτη πεντάδα της διαδικασίας των πέναλτι, για να μην τον πιέσει.

Ο Τάτα Μαρτίνο τόνισε πως δεν επέλεξε τον Κάρλος Τέβες στην πρώτη πεντάδα της διαδικασίας των πέναλτι, για να μην τον πιέσει. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής τόνισε πως ο έμπειρος επιθετικός είχε αστοχήσει από την άσπρη βούλα στο προηγούμενο Κόπα Αμέρικα και πως θα ήταν αρκετά ψυχοφθόρο για τον ίδιο, να πάρει πάνω του μια κρίσιμη εκτέλεση. Τελικά, ο Τέβες εκτέλεσε πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης στους Αργεντινούς.

Ο Μαρτίνο τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Κολομβία: «ο ποδόσφαιρο είναι κάπως έτσι μερικές φορές. Δεν έβαλα τον Τέβες στα πρώτα πέντε πέναλτι επειδή είχε αστοχήσει στο προηγούμενο Κόπα Αμέρικα. Προσπαθήσαμε να τον εμποδίσουμε στο ότι πρέπει να πάει εκεί και να πάρει πάνω του ένα, αλλά τελικά κρίθηκε απ’ αυτόν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τα πρωτοσέλιδα θα μιλούν για λύτρωση».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως η πρόκριση της ομάδας του ήταν δίκαιη: «Κυριαρχήσαμε για 90 λεπτά. Νομίζω ότι τους εξουδετερώσαμε με τον τόπο που τους πιέσαμε. Θυμάμαι την Κολομβία να έχει μία ευκαιρία μια ευκαιρία με κεφαλιά από κόρνερ. Ο Οσπίνα ήταν η φιγούρα που πρωταγωνίστησε γι αυτούς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έχουν υπάρξει κι άλλα παιχνίδια σαν κι αυτό στο παρελθόν. Μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις από την κυριαρχία σου και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσαμε να καθόμαστε εδώ και να μιλάμε για μια ήττα. Αν αποτύχαμε κάπου ήταν στο ότι δεν σκοράραμε, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.