Στην αντεπίθεση η Conmebol για τις κατηγορίες του Μέσι

Η Conmebol τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να μάθει να χάνει, μετά τα όσα δήλωσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστή περί στημένου Κόπα Αμέρικα για να το κατακτήσει η Βραζιλία.

Η Conmebol τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να μάθει να χάνει, μετά τα όσα δήλωσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστή περί στημένου Κόπα Αμέρικα για να το κατακτήσει η Βραζιλία. Ο αστέρας της “αλμπισελέστε” εμφανίστηκε εκνευρισμένος μετά την αποβολή του στον μικρό τελικό με τη Χιλή, όπου η ομάδα του νίκησε 2-1 και κατηγόρησε την ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής για τα φαλτσοσφυρίγματα στους αγώνες της Αργεντινής στην εφετινή διοργάνωση και ειδικά στον ημιτελικό με τη Βραζιλία. 

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: “Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Βασικός κανόνας του fair play είναι να αποδέχεσαι με σεβασμό κάθε αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τις διαιτητικές αποφάσεις. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Είναι απαράδεκτο, με αφορμή περιστατικά που αφορούν μεμονωμένα άτομα σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν δώδεκα εθνικές ομάδες, όλες υπό ίσους όρους, να εκτοξεύονται κατηγορίες αβάσιμες, που στερούνται αλήθειας και θίγουν το Κόπα Αμέρικα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης