Είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο

Σε ένα παιχνίδι με δύο κόκκινες και τέσσερα γκολ, το Μεξικό πανηγύρισε τη νίκη με 3-1. Ακόμα μία γκάφα στο φετινό Κόπα Αμέρικα, αφού οι διοργανωτές δεν έπαιξαν το σωστό εθνικό ύμνο της Ουρουγουάης.

Σε ένα παιχνίδι με δύο κόκκινες και τέσσερα γκολ, το Μεξικό πανηγύρισε τη νίκη επί της Ουρουγουάης με 3-1. Η ομάδα του Οσόριο είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο ματς και δίκαια έφτασε στην επικράτηση και στην κορυφή του τρίτου ομίλου. Ακόμα μία γκάφα στο φετινό Κόπα Αμέρικα, αφού οι διοργανωτές δεν έπαιξαν το σωστό εθνικό ύμνο της Ουρουγουάης.

Με το… καλημέρα το Μεξικό μπήκε σε θέση οδηγού του σκορ και ανάγκασε την Ουρουγουάη να κυνηγάει από νωρίς. Ο Γκουαρδάδο έβγαλε τη σέντρα και ο Ερέρα με κεφαλιά, έχοντας και τη βοήθεια του Περέιρα, μόλις στο τέταρτο λεπτό νίκησε τον Μουσλέρα και έγραψε το 1-0. Η παρέα του Μαρκέζ μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου κρατούσε τα ηνία, ελέγχοντας παράλληλα το ρυθμό του αγώνα. Μετά το 25′ η Ουρουγουάη ανέβασε στροφές και στο 30′ ο Καβάνι νικήθηκε από τον Ταλαβέρα στο τετ α τετ των δύο, στη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχαν οι “σελέστε” στο πρώτο μέρος. Αυτό ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο για το σύνολο του Ταμπάρες, καθώς στο 45′ ο Βεσίνο αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Με παίκτη λιγότερο η Ουρουγουάη δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως όταν η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, έκανε το 1-1. Συγκεκριμένα στο 74′ ο Αντρές Γκουαρδάδο  είδε την κόκκινη κάρτα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Γοδίν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η χαρά των Ουρουηουανών δεν κράτησε για αρκετή ώρα. Στο 84′ ο Μάρκες έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Μεξικό και στις καθυστερήσεις ο Ερέρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.