Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Έτοιμος για την πρόκριση ο Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στο Copa America.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως τέτοιοι αγώνες, σαν αυτός της 23ης Μαρτίου κόντρα στον Καναδά, μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα για τα νέα παιδιά για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, δήλωσε πως είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Γκαρσία δήλωσε αρχικά: «Νιώθω καλά που επέστρεψα. Πάντα αποτελεί ευχαρίστηση να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Ξέρουμε τι διακυβεύεται σε αυτό το παιχνίδι. Συνήθως κάνω εικόνα τον εαυτό του είτε να σκοράρει, είτε να πανηγυρίζει. Αρχίζω να προετοιμάζω το μυαλό μου για 90+ λεπτά, να παλεύω για κάθε μπάλα. Αρχίζω να βλέπω τον εαυτό μου να κερδίζω μονομαχίες, να κερδίζω τα πάντα και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο επιθετικός της ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Πολλοί άνθρωποι δε γνωρίζουν πόσο ευγνώμονες είμαστε που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Υπάρχουν νεαρά παιδιά που μας κοιτάζουν για ελπίδα και διέξοδο. Αυτού του τύπου οι αγώνες και οι ευκαιρίες είναι που πρέπει να αρπάξουμε και με τα δύο χέρια και να προσπαθήσουμε να θέσουμε το πλαίσιο σωστά γι’ αυτά τα παιδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.