Στον τελικό του Copa America η Αργεντινή

Την παρέα του Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει η Βραζιλία στον τελικό του Copa America, καθώς η Αργεντινή ξεπέρασε το εμπόδιο της Κολομβίας, έστω και στη διαδικασία των πέναλτι (3-2).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αργεντινή, καθώς μόλις 7ο λεπτό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Οι Κολομβιανοί πάντως δεν πτοήθηκαν και έβγαλαν αντίδραση, δημιουργώντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Κορυφαίες εξ’ αυτών οι φάσεις του 36ου και 37ου λεπτού, όπου ο Μίνα και ο Μπάριος σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας των Αργεντινών.

Τελικά, η ισοφάριση για την Κολομβία ήρθε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με σκόρερ τον Ντίαζ και αφού πρώτα ο Οσπίνα είχε κρατήσει όρθια την ομάδα του. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες και το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η Αργεντινή αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου την περιμένει η Βραζιλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.