Copa America: Θα εμβολιαστούν… όλοι

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εξασφαλίστηκαν 50 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου της φαρμακευτικής εταιρείας «Sinovac» κατά του κορωνοϊού για τις αποστολές των συμμετεχόντων και όλων όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση.

Το ερχόμενο καλοκαίρι εκτός από του Euro, διεξάγεται και το Copa America με την Conmebol να έχει ήδη επί… χάρτου το σχέδιο για να εξασφαλίσει τη διοργάνωση των αγώνων χωρίς προβλήματα με την Covid19.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα υπάρξουν 50 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου της φαρμακευτικής εταιρείας «Sinovac» κατά του κορωνοϊού για τις αποστολές των συμμετεχόντων και όλων όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωνση.
Με τον τρόπο αυτόν εξασφαλίζεται κατά μεγάλο ποσοστό πως ο κορωνοϊός δεν θα… παίξει μπάλα στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής.
Το Κόπα Αμέρικα αναμένεται να διεξαχθεί από τις 13 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου σε Αργεντινή και Κολομβία, ενώ θα συμμετέχουν οι δύο διοργανώτριες και οι Βραζιλία, Ισημερινός, Περού, Βενεζουέλα, Βολιβία, Χιλή, Παραγουάη, Ουρουγουάη και οι… προσκεκλημένες Αυστραλία, Κατάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.