Στον τελικό η Ουρουγουάη (vid)

Η Ουρουγουάη νίκησε το Περού 2-0 και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα.

Η Ουρουγουάη βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Η παρέα του Φορλάν ξεπέρασε το εμπόδιο του Περού και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Βενεζουέλα-Παραγουάη.

Το όνειρο για το σύνολο του Μαρκαριάν κρατήθηκε ζωντανό για ένα ημίχρονο, καθώς στις αρχές της επανάληψης ο Σουάρες “χτύπησε” δύο φορές και έβαλε τέλος στις ελπίδες των παικτών του Περού για τη συμμετοχή τους στον τελικό.

Ο άσος της Λίβερπουλ μέσα σε πέντε λεπτά έστειλε τους συμπατριώτες του στα ουράνια. Αρχικά στο 53′ πήρε το ριμπάουντ μετά από την ασταθή απόκρουση του Φερνάντες στο σουτ του Φορλάν, και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 58′ πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδα του.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για το Περού στο 69′, αφού ο Βάργκας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Η Ουρουγουάη έχοντας την αριθμητική υπεροχή κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Ουρουγουάη έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει μέσα στην Αργεντινή την κατάκτηση του 15ου Κόπα Αμέρικα της ιστορίας της, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την οικοδέσποινα, την οποία μάλιστα απέκλεισε στα προημιτελικά.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.