Αργεντινός απέκλεισε την Αργεντινή

Η Ουρουγουάη πέταξε εκτός συνέχειας Κόπα Αμέρικα την οικοδέσποινα Αργεντινή, την οποία και νίκησε στα πέναλτι 5-4.

Η Ουρουγουάη πέταξε εκτός συνέχειας Κόπα Αμέρικα την οικοδέσποινα Αργεντινή, την οποία και νίκησε στα πέναλτι 5-4. Ο Μουσλέρα (έχει γεννηθεί στην Αργεντινή) ήταν το πρόσωπο του αγώνα, καθώς απόκρουσε το πέναλτι του Τέβες, ενώ στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα πραγματοποίησε διπλή εκπληκτική επέμβαση στο φάουλ του Τέβες και στο κοντινό σουτ του Ιγκουαϊν.

Η παρέα του Φορλάν προηγήθηκε μόλις στο έκτο λεπτό με τον Πέρες, ωστόσο η απάντηση της Αργεντινής δεν άργησε να έρθει. Από μία ακόμα ασίστ του Μέσι, ο Ιγκουαϊν με κεφαλιά στο 18′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η δύναμη, το πάθος ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της αναμέτρησης με τις κλωτσιές να πέφτουν σωρηδόν. Στο 36′ ο Λουγκάνο “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι του Ρομέρο, ενώ στο 39′ ο σκόρερ της Ουρουγουάης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η Αργεντινή μπορεί να είχε την αριθμητική υπεροχή, αλλά οι 10 παίκτες της Ουρουγουάης δεν άφησαν να φανεί στο γήπεδο η απουσία του ενδέκατου. Μάλιστα προσπάθησαν να πάρουν την πρόκριση με αντεπιθέσεις, ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά σε τετ α τετ που είχε με τον Φορλάν.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 87′ με τον Μασεράνο να αντικρίζει λανθασμένα για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα.

Στην παράταση η Αργεντινή πίεσε περισσότερο και άγγιξε το 2-1, με τον Ιγκουαϊν να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη ρώσικη ρουλέτα, εκεί όπου ο Μουσλέρα απόκρουσε το πέναλτι του Τέβες, ενώ άλλες δύο φορές είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Στο πέναλτι του Παστόρε βρήκε τη “στρογγυλή θεά”, η οποία πέρασε τελικά κάτω από το σώμα του, ενώ στο πέναλτι του Ιγουαϊν, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο έδαφος και μετά πέρασε τη γραμμή. Αντίθετα τα πέναλτι της Ουρουγουάης ήταν όλα εύστοχα και “καθαρά” με αποτέλεσμα να κατακτήσει την πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.