Η «σελεσάο» στο Novasports.gr

Η Βραζιλία ψάχνει μόνο τη νίκη απέναντι στο Εκουαδόρ, προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση (03:45) από το Novasports 1 και από το Novasports.gr μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Η Βραζιλία ψάχνει μόνο τη νίκη απέναντι στο Εκουαδόρ, προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση (03:45) από το Novasports 1 και από το Novasports.gr μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Οι Βραζιλιάνοι ψάχνουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ ίδιος είναι ο στόχος και για το Εκουαδόρ. Η «σελεσάο» προέρχεται από δυο ισοπαλίες στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές του Β’ Ομίλου, ενώ το Εκουαδόρ έχει μόλις ένα βαθμό. Ο Μάνο Μενέσες αναμένεται να κρατήσει τον Ρομπίνιο στον πάγκο, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στο Κόπα Αμέρικα της Αργεντινής.

Στο άλλο ματς του ομίλου (01:15 Novasports 1-Novasports.gr), η Παραγουάη αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα. Οι Παραγουανοί θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι παίκτες της Βενεζουέλας βολεύονται ακόμα και με την ισοπαλία, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Η Βενεζουέλα από την πλευρά της θέλει μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να πάρει και τυπικά την πρώτη θέση του ομίλου.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Βραζιλία ψάχνει το «τρίποντο» για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχουν για τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου. Η Βραζιλία αναμένεται να παραταχθεί με τους Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Τιάγκο Σίλβα, Αντρέ Σάντος, Λούκας Λέιβα, Ραμίρες, Ζάντσον, Γκάνσο, Νεϊμάρ, Πάτο. Από την άλλη πλευρά, το Εκουαδόρ θα παραταχθεί με τους Ελισάγα, Ατσιλιέρ, Αραούχο, Εράσο, Αγιοβί, Μίντα, Καστιγιο, Νομπόα, Αρόγιο, Μπενίτες, Καϊσέδο.

Η βαθμολογία:
1.Βενεζουέλα 4
2.Παραγουάη 2
3.Βραζιλία 2
4.Ισημερινός 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.