Η μάχη του εισιτηρίου στο Novasports.gr

Το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα θέλουν οι Ουρουγουάη και Μεξικό. Χωρίς άγχος Χιλή και Περού στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη των αναμετρήσεων Ουρουγουάης-Μεξικό (03:45) και Χιλής-Περού (01:45) από το Novasports 1 και σε live streaming από το Novasports.gr.=.

Το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα θέλουν οι Ουρουγουάη και Μεξικό. Χωρίς άγχος Χιλή και Περού στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη των αναμετρήσεων Ουρουγουάης-Μεξικό (03:45) και Χιλής-Περού (01:45) από το Novasports 1 και σε live streaming από το Novasports.gr.

Η Ουρουγουάη ψάχνει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με το Μεξικό, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η «σελέστε» θα στηριχθεί και σε αυτή την αναμέτρηση στους Φορλάν, Σουάρες και Καβάνι. Από την άλλη πλευρά το Μεξικό θα παίξει για την «τιμή των όπλων» και για τον πρώτο του βαθμό στην εφετινή διοργάνωση. Η Ουρουγουάη προέρχεται από δυο ισοπαλίες, στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές του Γ’ Ομίλου, ενώ το Μεξικό μετρά δυο ήττες.

Οι Ουρουγουανοί αναμένεται να παραταχθούν με τους Μουσλέρα, Κάσερες, Νίον, Λουγκάνο, Λοδέιρο, Περιέρα, Πέρες, Αρεβάλο, Φορλάν, Σουάρες και Καβάν, ενώ οι Μεξικανοί θα παραταχθούν με τους Μίτσελ, Αγκιλάρ, Αραούχο, Ρεϊνόσο, Μίερ, Τσάβες, Ακίνο, Ρέγες, Ερνάντες, Ντος Σάντος και Λούγο.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Χιλή αντιμετωπίζει το Περού. Οι δυο ομάδες έχουν ήδη πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και οι δυο τεχνικοί θα έχουν στο συγκεκριμένο ματς την ευκαιρία να προχωρήσουν σε αλλαγές στο βασικό σχήμα και να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αναμένεται να παρατάξει το Περού με τους Λίμπμαν, Γιοτούν, Ροντρίγκες, Βίλτσες, Ρεβορέδο, Γκεβάρα, Μπαλμπίν, Μπαλόν, Καρμόνα, Αντβίνκουλα και Ρουϊντίας, ενώ ο Κλαούντιο Μπόργκι θα παρατάξει τους Χιλιανούς με τους Μπράβο, Μέντελ, Πόνσε, Χάρα, Μποσεζούρ, Εστράδα, Καρμόνα, Φιέρο, Χιμένες, Παρέδες και Σουάζο.

Το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική:
Ουρουγουάη – Περού 1-1
Χιλή – Μεξικό 2-1
 
2η αγωνιστική:
Ουρουγουάη – Χιλή 1-1
Περού – Μεξικό 1-0

13/07
3η αγωνιστική:
01:45 Χιλή-Περού (Εστάδιο Μαλβίνας – Μεντόσα)
03:45 Ουρουγουάη-Μεξικό (Σιουδάδ δε Λα Πλάτα)

Η βαθμολογία:
1. Περού 4
2. Χιλή 4
3. Ουρουγουάη 2
4. Μεξικό 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.