Φαλκάο: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»

Η Κολομβία πήρε άνετα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα μετά τη νίκη της επί της Βολιβίας, αλλά ο Φαλκάο επέμεινε ότι πρέπει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Η Κολομβία πήρε άνετα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα μετά τη νίκη της επί της Βολιβίας, αλλά ο Φαλκάο επέμεινε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Ο επιθετικός της Πόρτο, σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας του, σχολίασε ότι είναι λογικός ο ενθουσιασμός των οπαδών, αλλά πρόσθεσε ότι χρειάζεται προσοχή.
 
«Οι Κολομβιανοί οπαδοί πρέπει να μας έχουν εμπιστοσύνη και να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Δεν είμαστε ούτεοι καλύτεροι, ούτε οι χειρότεροι. Δεν περάσαμε στον τελικό, πήραμε απλά το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση και πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη», είπε ο Φαλκάο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βολιβία.
 
Αναφερόμενος στη δική του παρουσία, επέμεινε ότι «προτεραιότητα είναι η ομάδα, δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, το σημαντικό είναι να ωριμάσουμε και να βελτιωθούμε ως ομάδα. Στόχος όλων μας είναι να νικά η Κολομβία. Οι προσωπικοί στόχοι θα επιτυγχάνονται όσο η ομάδα προχωρά και γίνεται πιο δυνατή».
 
Τέλος, ερωτηθείς για την αντίπαλο που θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο των «8» του Κόπα Αμέρικα, εξήγησε γιατί δεν έχει προτιμήσεις. «Σε αυτό το σημείο, αντίπαλός μας μπορεί να είναι οποιαδήποτε ομάδα. Αν όμως θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, πρέπει να είμαστε σε θέση να νικήσουμε όλες τις αντιπάλους», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.